Hulp nodig? 085 237 64 00
IMG-20211008-WA0004

Markiezen

Een uitvalscherm is de klassieker onder de zonwering. Met een uitvalscherm houdt u de warmte van de zon tegen en heeft u toch vrij zicht naar buiten. Door de mooie diagonale stand van het doek blijft een uitvalscherm gewild.

Kenmerken markiezen

  • Chique uitstraling
  • Koord en elektrisch
  • Vrij zicht naar buiten
  • Makkelijk te demonteren
IMG_0029
Markiezen grijs

“Bijzonder tevreden met het gehele proces, van A tot Z.”

“Deze klus heeft extra aandacht gevergd van het team van DHW. Van offerteaanvraag tot opmeten en nog belangrijker, de montage. Bijzonder tevreden over het hele proces. Dank voor het meedenken, de snelle service en de goede nazorg.” Meneer Gommers – Bosch en Duin - Markiezen

Ik wil ook een markies

Wilt u toch iets anders?

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven.

Zoek een showroom in de buurt
woman-hero

Meer weten over de eindeloze mogelijkheden met zonwering?

Bent u enthousiast geworden over dit product? Download de brochure en ontdek de vele mogelijkheden.

De Haan Westerhoff staat voor kwaliteit en service. Ook na de garantieperiode of bij storingen aan producten die niet door ons gemonteerd zijn, staat de servicedesk voor u klaar. Wat u standaard van de servicedesk mag verwachten is 24/7 bereikbaarheid, gecertificeerd personeel, binnen 3 werkdagen een servicespecialist ter plaatse en bij spoedstoringen nog dezelfde dag. Storingen kunt u via de website, per e-mail service@dhwz.nl of telefonisch 0512-369411 melden. Onze servicedienst is bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur, spoedstoringen kunnen echter 24/7 aan ons doorgeven.

Natuurlijk voorkomt u liever storingen en zit u niet te wachten op onverwachte uitgaven aan uw schermen. Bij ons kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud beperkt u kans op storingen. Dit kan variëren van een eenmalige onderhoudsbeurt of tot all-in onderhoud voor een langere periode. Wilt u geen contract, maar vindt u het wel prettig bepaalde afspraken op papier vast te leggen? Wij bieden ook een serviceovereenkomst op maat.

Showrooms en service

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven. Deze locaties dienen ter ondersteuning om onze landelijke dekking te garanderen en te blijven verbeteren. Zo kunnen we jou als klant sneller van dienst zijn. De locaties Middenmeer en Veldhoven hebben dus géén showroom of bezoekersruimte.