Hulp nodig? 085 237 64 00
B27_Zwart_2018_33

Dit is De Haan Westerhoff

We leveren zonwering en rolluiken én zorgen voor de juiste werking. Dat doen we vanuit meerdere vestigingen in Nederland. In geval van een storing staat onze servicedienst 24 uur per dag klaar voor onze klanten.

De klant staat bij ons altijd voorop, we overtreffen hun verwachting. Dat begint bij werkplezier.

IMG_9244

Nieuws

Benieuwd naar de laatste trends op de markt? De do’s and don’ts wat betreft gebruik van je zonwering? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste DHW nieuws? Lees van snel verder of volg ons op social media.

Lees het laatste nieuws
BLK-Veerkr88-2022-155

Sponsoring

We zijn meer dan zonwering alleen. De mens staat bij ons voorop. Dit geldt niet alleen voor onze collega’s. We zijn graag maatschappelijk betrokken. Met name op het gebied van sport zijn we erg actief. Wij stimuleren een gezonde leefstijl maar al te graag!

Naar sponsoring
man

Historie

De Haan Westerhoff is inmiddels een gevestigde naam in de zonweringsbranche. Paul Olijve: “Klein dromen is niet voor mij”. Hoe het allemaal zo uit de hand heeft kunnen lopen? Lees snel verder.

Lees hoe het allemaal begon

14038

servicemeldingen

194

servicespecialisten

14

eigenhoogwerkers

7

landelijkevestigingen

24/7

bereikbaarvoor service

Dit doen wij

De Haan Westerhoff is een grote speler op de zonweringsmarkt. We verkopen zonwering en rolluiken én zorgen ervoor dat onze producten naar behoren werken door middel van onze onderhoudscontracten. Met 7 vestigingen verdeeld door het land garanderen wij een landelijke dekking en bij het melden van een defect in een servicemelding zijn we binnen 24 uur ter plaatse. We staan klaar voor particuliere consumenten en zakelijke klanten. Van één duette tot honderden screens. Alles is mogelijk en we maken geen onderscheid in onze werkwijze.

Aan het hoofd van onze organisatie staat een driekoppige directie. Paul Olijve is directeur, Jeen Zuidersma en Jeanet Jansma staan aan zijn zijde. Samen sturen zij de organisatie. Met een groot wagenpark en een scala aan eigen monteurs kun je iedere dag één van onze collega’s tegenkomen, onderweg naar een mooie opdracht.

Dit zijn wij

We roepen altijd dat we het leukste zonweringsbedrijf van Nederland zijn, want.. dat zijn we ook! In deze video zie je het werkplezier bij onze collega’s en laten we je zien wat we allemaal doen binnen ons bedrijf. Wil jij ook werken bij het leukste zonweringsbedrijf van Nederland? Hm… als je het met ons eens bent of ons het voordeel van de twijfel wilt geven dan hebben we hoogstwaarschijnlijk ook een mooi plekje voor jou. Solliciteren kan via personeelszaken@dhwz.nl.

Onze missie

Wij zijn een persoonlijke, klantgerichte en vakbekwame partner op het gebied van zonwering en rolluiken. Wij willen de beste worden én blijven van Nederland. Wij willen de klantverwachting overtreffen door de allerbeste service te bieden voor elke klant. Wij hebben overal een oplossing voor. Dit alles begint bij werkplezier, de mens staat bij ons centraal.

Onze visie

Het is de ambitie van De Haan Westerhoff om het grootste bedrijf te zijn op het gebied van binnen-, buitenzonwering en rolluiken. Met een groot marktaandeel in de B-to-B markt en service.

Test

Dit is een test bericht om te kijken of alles werkt

Test

Dit is een test bericht om te kijken of alles werkt

Test

Dit is een test bericht om te kijken of alles werkt

Test

Dit is een test bericht om te kijken of alles werkt

IMG_9293

Met beide benen op de grond of toch liever op grote hoogte?

Wat je voorkeur ook heeft, bij De Haan Westerhoff hebben we altijd werk. We zijn op zoek naar monteurs voor montage en serviceonderhoud van zonwering.