Hulp nodig? 085 237 64 00

Uniek voor de zonweringbranche is het all-in onderhoudscontract van De Haan Westerhoff. Voor een vast bedrag per jaar heb je geen omkijken meer naar het onderhoud aan je zonwering. Je weet bij voorbaat precies waar je aan toe bent en je komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

We komen ieder jaar langs voor een onderhoudsbeurt, zodat de zonwering altijd in een goede werkende staat verkeert. Tijdens de duur van het contract ontvang je volledige garantie op de producten.

Een all-in onderhoudscontract kun je bij DHW afsluiten voor een periode van 5 of zelfs 10 jaar. Dit kan alleen op door ons zelf geleverde en gemonteerde producten en het contract dient binnen 2 jaar na montage afgesloten te worden. Je betaald voor het contract een vast bedrag per jaar en ontvangt achteraf geen facturen voor eventuele tussentijdse reparaties, gebruikte materialen, etc. Het enige waar je rekening mee moet houden is de zonwering conform onze bedienings- onderhouds- en reinigingsvoorschriften te gebruiken.