Hulp nodig? 085 237 64 00
Serre6

Serre zonwering

In een serre kan het heerlijk vertoeven zijn, behalve als het op zomerdagen aanvoelt als een broeikas. Om dit op te lossen hebben wij de perfecte serrezonwering voor elke situatie.

Kenmerken serre zonwering

  • Isolerende werking
  • Altijd de perfecte temperatuur in uw serre
  • Beschermt uw serre tegen weersinvloeden
  • Op elke bestaande serre toepasbaar
Serre1
Serre3

"Serre zonwering is niet alleen mooi maar ook functioneel"

"Serre zonwering voegt echt iets toe aan je woning. Door de ruime keuze aan kleuren van de omkasting en het doek kunt u de stijl geheel naar wens aanpassen. De zonwering werkt isolerend in de winter en weert de zon in de zomer."

Ik wil ook serre zonwering

Wil je toch iets anders?

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven.

Zoek een showroom in de buurt
woman-hero

Meer weten over de eindeloze mogelijkheden met zonwering?

Bent u enthousiast geworden over dit product? Download de brochure en ontdek de vele mogelijkheden.

De Haan Westerhoff staat voor kwaliteit en service. Ook na de garantieperiode of bij storingen aan producten die niet door ons gemonteerd zijn, staat de servicedesk voor je klaar. Wat je standaard van de servicedesk mag verwachten is 24/7 bereikbaarheid, gecertificeerd personeel, binnen 3 werkdagen een servicespecialist ter plaatse en bij spoedstoringen nog dezelfde dag. Storingen kun je via de website, per e-mail service@dhwz.nl of telefonisch 0512-369411 melden. Onze servicedienst is bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur, spoedstoringen kunnen echter 24/7 aan ons doorgeven.

Natuurlijk voorkom je liever storingen en zit je niet te wachten op onverwachte uitgaven aan je schermen. Bij ons kun je ook kiezen voor een onderhoudscontract. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud beperk je kans op storingen. Dit kan variëren van een eenmalige onderhoudsbeurt of tot all-in onderhoud voor een langere periode. Wil je geen contract, maar vind je het wel prettig bepaalde afspraken op papier vast te leggen? Wij bieden ook een serviceovereenkomst op maat.

Showrooms en service

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven. Deze locaties dienen ter ondersteuning om onze landelijke dekking te garanderen en te blijven verbeteren. Zo kunnen we jou als klant sneller van dienst zijn. De locaties Middenmeer en Veldhoven hebben dus géén showroom of bezoekersruimte.