Hulp nodig? 085 237 64 00
DSC_0084 (2)

De mens staat centraal bij ons

De Haan Westerhoff beschikt over een kwaliteitsmanagement systeem voor het realiseren van kwaliteitsmanagement conform de norm NEN ISO 9001. Daarnaast over een VCA-systeem voor het realiseren van veiligheidsbeheersing conform de richtlijnen VCA.

 

Binnen het bedrijf wordt gestreefd naar een goede balans tussen prijs en kwaliteit waarbij er geen concessies gedaan worden aan inferieure producten. Alle producten moeten voldoen aan de standaard kwaliteitseisen van De Haan Westerhoff waarbij gebruikersgemak en levensduur voorop staan.

De mens staat centraal bij De Haan Westerhoff en daar is een ieder zich van bewust. Naast deze vanzelfsprekendheid wordt er veel tijd in scholing en opleiding gestoken om de klant optimaal te kunnen blijven bedienen. Ook wordt er geïnvesteerd in automatisering om zo snel en adequaat in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de klant en de maatschappij.

Onze certificaten

Wij doen mee met de Safety Culture Ladder

Wat is de Safety Culture ladder?
De Safety Culture ladder meet het veiligheidsbewustzijn en -gedrag van ons bedrijf. De Safety Culture ladder verdeelt dit over 5 laddertreden. Momenteel staan we op trede 2 en onze ambitie is om door te groeien naar trede 3.

Waarom doen wij mee?
Het doel is om het aantal onveilige situaties en incidenten terug te dringen. De mens staat bij ons voorop. Dit geldt voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Met de veiligheidsladder hebben we gerichte kaders en weten we hoe we er voor staan als organisatie.

Wat zijn de gevolgen voor u?
Het uitgangspunt is om het gebruik van een ladder vanaf een stahoogte van 2,5 meter zoveel mogelijk te beperken én alle medewerkers hierin mee te krijgen. In plaats van een ladder gebruiken we zoveel mogelijk rolsteigers, hoogwerkers of ander klimmateriaal. In sommige gevallen bijvoorbeeld voor onderhoud, inspectie of kleine reparaties wordt een ladder nog wel ingezet.