Hulp nodig? 085 237 64 00
main-hero

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Ons serviceteam is 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar. Neem gerust contact op voor al uw vragen over service en onderhoud. We bieden verschillende onderhoudscontracten met als doel het verlengen van de levensduur van uw zonwering, storingen voorkomen en de huidige staat inzichtelijk te maken.

IMG_3375

Storing melden

Wil uw rolluik niet meer omhoog? Zit er een scheurtje in uw screendoek? Zit uw knikarmscherm niet meer goed vast? Vervelend! Meld het bij ons en we komen het zo snel mogelijk oplossen.

Ik wil een storing melden
IMG_3605 - kopie1

Onderhoudscontract

Onderhoud uit laten voeren is een uitstekend plan als uw storingen en onverwachte uitgaven aan uw zonwering wil voorkomen. We raden aan om één keer per jaar professioneel onderhoud uit te laten voeren.

Ja, ik wil een onderhoudscontract
DSC_0093 (2)

Servicecontract

Voor uw organisatie kunnen we servicecontracten op maat afsluiten. Hierin maken we samen afspraken over onder andere een jaarlijkse onderhoudsbeurt, tarieven voor storingen en responsetijden.

Ja, ik wil een servicecontract
DSC_0084 (2)

Bij spoedgevallen komen we direct in actie!

Heeft u een storing aan uw zonwering? Dat is al vervelend genoeg. We helpen u graag om dit zo snel mogelijk op te lossen. In 70% procent van de gevallen kan dit in één bezoek. Zo kunt u weer genieten van uw zonwering. Bij spoedgevallen komen we direct in actie.

14038

servicemeldingen

194

servicespecialisten

14

eigenhoogwerkers

7

landelijkevestigingen

24/7

bereikbaarvoor service
IMG_9293

Met beide benen op de grond of toch liever op grote hoogte?

Wat je voorkeur ook heeft, bij De Haan Westerhoff hebben we altijd werk. We zijn op zoek naar monteurs voor montage en serviceonderhoud van zonwering.