Hulp nodig? 085 237 64 00
Elst

We zijn altijd dichtbij, in welke hoek van Nederland je ook bent

We hebben vijf showrooms in Nederland, dus er is altijd één in de buurt. In de showroom helpen we u om de ideale zonwering te vinden, passend bij uw situatie. Ook onze service heeft een landelijke dekking. In geval van een storing staat er snel een gecertificeerde monteur bij u aan de deur.

De servicedienst van De Haan Westerhoff is van 8.00 tot 17.00 bereikbaar. Spoedstoringen kunt u 24/7 aan ons doorgeven.

Elke dag bereikbaar zijn voor service aan zonwering in Nederland, betekent servicemonteurs in de provincies

De Haan Westerhoff staat voor kwaliteit en service. Ook na de garantieperiode of bij storingen aan producten die niet door ons gemonteerd zijn, staat de servicedesk voor je klaar. Wat je standaard van de servicedesk mag verwachten is 24/7 bereikbaarheid, gecertificeerd personeel, binnen 3 werkdagen een servicespecialist ter plaatse en bij spoedstoringen nog dezelfde dag. Storingen kun je via de website, per e-mail service@dhwz.nl of telefonisch 0512-369411 melden. Onze servicedienst is bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur, spoedstoringen kunt u echter 24/7 telefonisch aan ons doorgeven.

Natuurlijk voorkom je liever storingen en zit je niet te wachten op onverwachte uitgaven aan je schermen. Bij ons kun je ook kiezen voor een onderhoudscontract. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud beperk je kans op storingen. Dit kan variëren van een eenmalige onderhoudsbeurt tot een all-in onderhoudscontract voor een langere periode. Wil je geen contract, maar vind je het wel prettig bepaalde afspraken op papier vast te leggen? Wij bieden ook een serviceovereenkomst op maat.