Hulp nodig? 085 237 64 00
IMG_0267

Lamellendak

Ons paradepaardje in het buitenleven assortiment. Het dak van deze luxe zonwering bestaat uit kantelbare lamellen waardoor u zelf met de zon kunt spelen. Uitermate geschikt voor ieder weertype.

Kenmerken lamellendak

  • Bepaal zelf het perfecte streepje zon of schaduw
  • Natuurlijke ventilatie door de lamellen
  • Diverse extra opties van ledverlichting tot verwarming
  • Perfect voor heerlijke zomeravonden
IMG_0300
IMG_0369

“Door ons lamellendak zitten we veel vaker buiten”

“Ontzettend blij dat we hebben gekozen voor dit multifunctionele lamellendak. De screens aan de zijkanten zorgen ervoor dat je behaaglijk zit en op warme dagen veel schaduw hebt. Het is topkwaliteit en we zijn erg tevreden.” Familie Schalema- Meerstad – Lamellendak B600

Ik wil ook een lamellendak

Wilt u toch iets anders?

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven.

Zoek een showroom in de buurt
woman-hero

Meer weten over de eindeloze mogelijkheden met zonwering?

Bent u enthousiast geworden over dit product? Download de brochure en ontdek de vele mogelijkheden.

De Haan Westerhoff staat voor kwaliteit en service. Ook na de garantieperiode of bij storingen aan producten die niet door ons gemonteerd zijn, staat de servicedesk voor u klaar. Wat u standaard van de servicedesk mag verwachten is 24/7 bereikbaarheid, gecertificeerd personeel, binnen 3 werkdagen een servicespecialist ter plaatse en bij spoedstoringen nog dezelfde dag. Storingen kunt u via de website, per e-mail service@dhwz.nl of telefonisch 0512-369411 melden. Onze servicedienst is bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur, spoedstoringen kunnen echter 24/7 aan ons doorgeven.

Natuurlijk voorkomt u liever storingen en zit u niet te wachten op onverwachte uitgaven aan uw schermen. Bij ons kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud beperkt u kans op storingen. Dit kan variëren van een eenmalige onderhoudsbeurt of tot all-in onderhoud voor een langere periode. Wilt u geen contract, maar vindt u het wel prettig bepaalde afspraken op papier vast te leggen? Wij bieden ook een serviceovereenkomst op maat.

Showrooms en service

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven. Deze locaties dienen ter ondersteuning om onze landelijke dekking te garanderen en te blijven verbeteren. Zo kunnen we jou als klant sneller van dienst zijn. De locaties Middenmeer en Veldhoven hebben dus géén showroom of bezoekersruimte.