Hulp nodig? 085 237 64 00
DSC_0084 (2)

De gevel bepaalt de uitstraling van een pand.

Voor bezoekers en voorbijgangers is het de eerste indruk van een organisatie. Wanneer je er daarom waarde aan hecht dat jouw gevel er goed en verzorgd uitziet, dan is een onderhoudscontract van De Haan Westerhoff de juiste keuze. Ook wanneer je graag grip op de kosten wil houden zonder onvoorziene uitgaven is een onderhoudscontract van DHW de oplossing.

Enschede – Medisch spectrum Twente

Standaard onderhoudscontract

Als je voor een standaard contract kiest wordt er jaarlijks door onze monteurs een onderhoudsbeurt aan je producten uitgevoerd. Hiermee voorkom je achterstallig onderhoud en het beperkt de kans op storingen of defecten tot een minimum. Lees alles over ons standaard onderhoudscontract.

Standaard onderhoudscontract
Lynderpark

All-in onderhoudscontract

Bij dit type contract betaal je een vast bedrag per jaar. Zo weet je precies waar je aan toe bent en krijg je geen onaangename verrassingen. De zonwering en/of rolluiken worden jaarlijks door onze monteurs onderhouden. Hierdoor blijven ze in een nette en altijd goed werkende staat. Lees alles over ons all-in onderhoudscontract.

All-in onderhoudscontract
Heerenveen – Makelaardij Terpstra

Eenmalige onderhoudsbeurt

Een eenmalige onderhoudsbeurt spreekt voor zich. Als je hiervoor kiest komen onze monteurs eenmalig langs om je producten te onderhouden en kleine reparaties uit te voeren. Daarnaast voorzien we je achteraf van een prijsopgave voor eventuele herstelwerkzaamheden. Lees alles over ons eenmalige onderhoudsbeurt.

Eenmalige onderhoudsbeurt
DSC_0093 (2)

Serviceovereenkomst

Indien je liever geen onderhoudscontract afsluit, bieden wij ook een serviceovereenkomst. In deze overeenkomst worden de bijzondere afspraken schriftelijk vastgelegd, zoals tarieven en responsetijden. Lees alles over onze serviceovereenkomst.

Service referenties

Beetsterzwaag – Van Lynderpark

Beetsterzwaag – Van Lynderpark

In Beetsterzwaag zijn afgelopen voorjaar 14 luxe appartementen gerealiseerd in opdracht van Van Wijnen Gorredijk B.V., de Rozentuin. Moderne zonwerin ...

Enschede – Medisch spectrum Twente

Enschede – Medisch spectrum Twente

De gevel van Medisch Spectrum Twente in Enschede ziet er weer piekfijn uit. Het is ontzettend belangrijk dat de zonwering in een ziekenhuis ...

Heerenveen – Petgat

Heerenveen – Petgat

In Heerenveen heeft WoonFriesland vorig jaar 38 nieuwe huurwoningen gerealiseerd volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen. De 234 Solar screens die w ...