Hulp nodig? 085 237 64 00
B128_Pergola_Antraciet_Screens_2019 (2)

Pergola

De pergola is een prachtige minimalistische terrasoverkapping. Het doekdak is strak gespannen en gebaseerd op de ritsscreen technologie. Grote voordeel is dat de lichtinval in huis behouden blijft.

Kenmerken pergola

  • Subtiel design
  • Beschermt tegen zon én regen
  • Kies zelf uw schaduw met het schuifdak
  • Geschikt voor grote oppervlaktes
Pergola B128 (1)
B128_Pergola_Antraciet_2019 (3) - 1

“Een aanwinst voor ons huis”

“Onze nieuwe pergola is een echte aanwinst voor ons huis. Hiermee hebben we er een ‘tuinkamer’ bij gekregen waar het gezellig toeven is. Over de service, het inmeten en monteren door DHW zijn we zeer tevreden.” Familie van der Blom - Oostvoorne – Pergola B128

Ik wil ook een pergola

Wilt u toch iets anders?

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven.

Zoek een showroom in de buurt
woman-hero

Meer weten over de eindeloze mogelijkheden met zonwering?

Bent u enthousiast geworden over dit product? Download de brochure en ontdek de vele mogelijkheden.

De Haan Westerhoff staat voor kwaliteit en service. Ook na de garantieperiode of bij storingen aan producten die niet door ons gemonteerd zijn, staat de servicedesk voor u klaar. Wat u standaard van de servicedesk mag verwachten is 24/7 bereikbaarheid, gecertificeerd personeel, binnen 3 werkdagen een servicespecialist ter plaatse en bij spoedstoringen nog dezelfde dag. Storingen kunt u via de website, per e-mail service@dhwz.nl of telefonisch 0512-369411 melden. Onze servicedienst is bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur, spoedstoringen kunnen echter 24/7 aan ons doorgeven.

Natuurlijk voorkomt u liever storingen en zit u niet te wachten op onverwachte uitgaven aan uw schermen. Bij ons kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud beperkt u kans op storingen. Dit kan variëren van een eenmalige onderhoudsbeurt of tot all-in onderhoud voor een langere periode. Wilt u geen contract, maar vindt u het wel prettig bepaalde afspraken op papier vast te leggen? Wij bieden ook een serviceovereenkomst op maat.

Showrooms en service

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven. Deze locaties dienen ter ondersteuning om onze landelijke dekking te garanderen en te blijven verbeteren. Zo kunnen we jou als klant sneller van dienst zijn. De locaties Middenmeer en Veldhoven hebben dus géén showroom of bezoekersruimte.