Hulp nodig? 085 237 64 00
Vestiging Drachten

Historie

De Haan Westerhoff is inmiddels een gevestigde naam in de zonweringsbranche. Maar dat begon allemaal bij een klein zonweringsbedrijf in het Fries/Groningse Stroobos.

In het begin werkten er bij De Haan (voor de fusie met Westerhoff) maar een paar medewerkers op kantoor en een handjevol monteurs  in de buitendienst. In vergelijking met de dag van vandaag werd er maandelijks maar een klein aantal schermen gemonteerd. Maar in een relatief korte periode is dit volledig omgeslagen en is De Haan Westerhoff ontplooit tot een groot, en nog steeds groeiend bedrijf.

Om nog even terug te gaan. In 1992 kwam, onze huidige directeur, Paul Olijve in beeld. In die tijd was De Haan zonwering uitgegroeid van een klein zonweringsbedrijf naar een serieuze zaak met 25 medewerkers en een omzet van 3,5 miljoen gulden.

En in 2001 ontstond De Haan Westerhoff, toen de Haan zich fuseerde met het Groningse Westerhoff zonwering. De verhuizing naar Drachten volgde en vanaf toen ging alles in een rap tempo. Het hoofdkantoor in Drachten bleek al snel te klein en onderging een drastische verbouwing. Door de jaren heen is er nog regelmatig een aanpassing gedaan aan het pand om meet ruimte te creëren voor extra collega’s. Vandaag de dag hebben we ruim 200 mensen in dienst en rijden onze bussen door het hele land.

test

test

test

test

test

test

test

test