Hulp nodig? 085 237 64 00
main-hero

Knikarmscherm­en

Wilt u op een sfeervolle manier een schaduwplek creëren voor uw terras? Dan is een knikarmscherm ideaal! Het is de bestverkochte zonwering voor een terras en er zijn vele opties mogelijk. Dé perfecte upgrade voor uw terras.

Kenmerken knikarmscherm

  • Sfeervolle schaduwplek
  • Verlichting en verwarming mogelijk
  • Sieraad voor je woning
  • Bepaal zelf je hoeveelheid schaduw
_BRU0002 - kopie
woman-2

Dit hadden we 20 jaar eerder moeten doen!

“We zijn ontzettend tevreden en blij met ons knikarmscherm. De doekkleur past perfect bij onze woning en geeft een mooi effect naar binnen. Het geeft daarnaast veel sfeer en natuurlijk schaduw voor ons terras. Dit hadden we 20 jaar eerder moeten doen!”

Familie van Kraaij - Arnhem

Ik wil ook een knikarmscherm

Wil je toch iets anders?

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven.

Zoek een showroom in de buurt
woman-hero

Meer weten over de eindeloze mogelijkheden met zonwering?

Bent u enthousiast geworden over dit product? Download de brochure en ontdek de vele mogelijkheden.

De Haan Westerhoff staat voor kwaliteit en service. Ook na de garantieperiode of bij storingen aan producten die niet door ons gemonteerd zijn, staat de servicedesk voor je klaar. Wat je standaard van de servicedesk mag verwachten is 24/7 bereikbaarheid, gecertificeerd personeel, binnen 3 werkdagen een servicespecialist ter plaatse en bij spoedstoringen nog dezelfde dag. Storingen kun je via de website, per e-mail service@dhwz.nl of telefonisch 0512-369411 melden. Onze servicedienst is bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur, spoedstoringen kunnen echter 24/7 aan ons doorgeven.

Natuurlijk voorkom je liever storingen en zit je niet te wachten op onverwachte uitgaven aan je schermen. Bij ons kun je ook kiezen voor een onderhoudscontract. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud beperk je kans op storingen. Dit kan variëren van een eenmalige onderhoudsbeurt of tot all-in onderhoud voor een langere periode. Wil je geen contract, maar vind je het wel prettig bepaalde afspraken op papier vast te leggen? Wij bieden ook een serviceovereenkomst op maat.

Showrooms en service

We hebben vijf showrooms in Drachten, Elst, Gorinchem, Groningen en Nederweert. Daarnaast hebben we nog twee locaties, deze bevinden zich in Middenmeer en Veldhoven. Deze locaties dienen ter ondersteuning om onze landelijke dekking te garanderen en te blijven verbeteren. Zo kunnen we jou als klant sneller van dienst zijn. De locaties Middenmeer en Veldhoven hebben dus géén showroom of bezoekersruimte.