Hulp nodig? 085 237 64 00
DSC_0043 (2)

Ervaring in projecten

De klantverwachting overtreffen is één van onze kernwaarden. We willen onze klanten graag één stap voor zijn. Hoe wij dat doen? Herhaaldelijk communiceren, één vast aanspreekpunt en vakkundige monteurs.

Wij denken met onze klanten mee. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van projecten kunnen we u adviseren om de juiste keuze te maken op het gebied van duurzaamheid, klimaatbeheersing of bij het traject vanaf de tekentafel bij de architect.

Aanvraag

U stuurt uw aanvraag simpelweg naar projecten@dhwz.nl of neemt telefonisch contact met ons via 0512-351333. We registreren uw aanvraag en gaan met uw gegevens aan de slag. Zijn er geen tekening of documenten aanwezig? Geen probleem, we plannen in dat geval direct een afspraak in voor een bezoek op locatie. We bekijken de situatie ter plaatse en nemen uw wensen door.

Wij werken met verschillende leveranciers en geven u onafhankelijk advies voor de best passende producten voor uw situatie.

Offerte

Wanneer alle gegevens compleet zijn gaan we aan de slag met de offerte. Onze afdeling calculatie berekent de prijzen en uw contactpersoon levert de offerte bij u aan. Met hem of haar kunt u de offerte doorlopen.

Vragen over de offerte? Neem gerust contact op met onze vertegenwoordigers.

Opdracht

U gunt ons de opdracht, bedankt voor het vertrouwen! We sturen u een bevestiging en laten u weten wat u nu verder kunt verwachten. Wanneer we speciale afspraken hebben gemaakt vindt u deze terug in de opdrachtbevestiging.

Uw eigen regionale projectteam gaat voor u aan de slag!

Werkvoorbereiding

De werkvoorbereiding gaat nu van start. We verdiepen ons in de uitvoering, bepalen de exacte maatvoeringen en wanneer nodig gaat de tekenaar aan de slag. Kortom: we maken alle details inzichtelijk en geven de bestelling door aan onze leverancier.

Tijdens het hele proces houden wij u op de hoogte.

Montage

Het werk kan beginnen! U kunt erop vertrouwen dat onze montageteams goed voorbereid zijn. Van onze eigen hoogwerkers tot aan de detailtekeningen, wij hebben onze zaakjes voor elkaar. We nemen het voortouw en indien nodig coördineren en organiseren wij het werk op locatie.

Uw vaste planner is altijd bereikbaar voor vragen.

Garantie

Wanner alles naar wens is opgeleverd start de standaard garantietermijn van twee jaar. Deze garantietermijn geldt voor de producten én montage. U heeft de keuze om de garantie te verlengen naar 5 of 10 jaar. Voor een vast bedrag per jaar kunt u of de gebruiker de komende jaren naar achter leunen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Kader: Gebruik uw zonwering altijd conform onze voorschriften.