Hulp nodig? 085 237 64 00

DHW is al geruime tijd een gewaardeerd Stobag toppartner van de projectafdeling van De Haan Westerhoff. We bieden “all weather zon- en regenwering” in alle soorten en maten. Aangezien weersomstandigheden veranderen, terrassen en raampartijen steeds groter worden en ook de consument kritischer aan het worden is hebben we er bewust voor gekozen om naast het huidige assortiment te kiezen voor de kwaliteit van Stobag.

Verkrijgbaar voor zowel kleine als grote terrassen

Of het nu gaat om de bescherming tegen zon, wind, regen of een combinatie van deze eigenschappen met een van de Stobag producten ligt het binnen handbereik. Zo heb je keuze uit een extra waterafstotend acryldoek, een pvc doek of voor een lamellenoverkapping die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Vanzelfsprekend kunnen we de gehele collectie van Stobag leveren.

Wanneer je meer wil weten over all weather zon- en regenwering van De Haan Westerhoff of graag deskundig advies wilt, dan kunt je het beste een bezoek aan één van de showrooms van DHW brengen. Ben je projectmatig geïnteresseerd dan kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met de projectafdeling van DHW.

Brochures

Kijk voor meer informatie over producten van De Haan Westerhoff op onze brochurepagina.