Hulp nodig? 085 237 64 00

Horizontale aluminium jaloezieën zijn functioneel, decoratief en zorgen voor een perfecte lichtregeling. De lamellen zijn van aluminium en verkrijgbaar in de breedtes 16, 25, 35 en 50 mm. De jaloezie wordt compleet geleverd met montagemateriaal. Bovenbak, onderlat en ladderkoord zijn in kleur gecoördineerd met de lamel. Vanwege het gebruik van verschillende materialen is dit niet altijd exact dezelfde kleur.

Opmeten

Houd bij het opmeten rekening met raamklinken en andere obstakels en bepaal de plaats van de bedieningszijde.

in_de_dag

Plaatsing in de dag

Meet de breedte en hoogte binnen het kozijn/muren op twee plaatsen. Noteer de kleinste breedte van het kozijn/muren. Haal van de verkregen kleinste breedte 1,0 cm af. Vermeerder de grootste hoogte met 1,0 cm. U heeft zo de juiste maat.

op_de_dag

Plaatsing op de dag

Meet als hierboven en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.

Erker- en hoeksituaties

Bij 2 jaloezieën in een hoeksituatie van 90° is het aan te raden om de breedste jaloezie door te laten lopen en de andere jaloezieën hier haaks op te plaatsen. Houd rekening met de breedte van de bovenbak van de breedste jaloezie en de afstand tot het raam. Voeg bij een hoek van groter dan 90° een situatieschets bij het bestelformulier.

Foto’s