Hulp nodig? 085 237 64 00

Al meer dan 50 jaar is het ons doel om elke opdracht naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren. Wij houden ons bezig met de verkoop, montage en service van zonwering en andere gevelvullende elementen. Hiermee bieden we aan onze particuliere en projectmatige opdrachtgevers bescherming, comfort en behaaglijkheid met als gevolg een optimaal binnenklimaat in elke gewenste ruimte.

“Het enige dat niet kan is kan niet”

Met onze jarenlange ervaring en ervaren medewerkers zijn wij in staat om elke wens van elke klant tot uitvoering te brengen. Wij zien een lastige klus als een uitdaging en niet als probleem. Onze gecertificeerde monteurs kennen de markt en producten als geen ander en weten van elke opdracht, groot of klein, een succes te maken.

“Afspraak is afspraak”

Bij De Haan Westerhoff houden we van duidelijkheid en staan we voor wat we zeggen. Zo is onze serviceafdeling binnen 3 werkdagen in geval van storing bij u ter plaatse, spoedstoringen behandelen we zelfs nog dezelfde dag. Voor sommigen misschien uniek, voor ons vanzelfsprekend.

We opereren als een zelfstandige, toonaangevende onderneming in de branche. We zijn een landelijke speler en willen deze positie behouden door ons te richten op uitstekende kwaliteit en service.

De Haan Westerhoff is maatschappelijk actief en ondersteunt meerdere maatschappelijke projecten en sportverenigingen in het behalen van hun doelen.

Wilt je meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of via de mail: info@dehaanwesterhoff.nl.