Hulp nodig? 085 237 64 00

Ben je nieuw bij De Haan Westerhoff? We lopen graag het traject even met je door. Op onze offertepagina zie je ons aanbod producten. Kies hier het gewenste product, of neem contact met ons op als je hulp wil bij je keuze. Dan kunnen we samen kijken naar het beste product voor jou.

Wanneer je één van de producten op de offertepagina selecteert word je doorgelinkt naar het bestelformulier. Weet je al zeker dat je voor dit product een offerte wil aanvragen? Begin dan met het invullen van het formulier. Het kan zijn dat je eerst extra informatie wil hebben, deze informatie vind je onder aan de productpagina. Wanneer je uiteindelijk een offerte aanvraag naar ons verstuurd gaan we meteen voor je aan de slag. We stellen de offerte voor je op, en sturen deze per mail. In sommige gevallen komt deze mail in de ongewenste mailbox, dus wanneer je geen offerte van ons ontvangt controleer dan even of dit het geval is.

Als je akkoord bent met de offerte dan kun je dit het makkelijkst laten weten door te reageren op onze mail. Zodra we jouw akkoord hebben ontvangen maken we een afspraak voor het inmeten van de producten. Mocht dit erg afwijken met de doorgegeven maatvoering van de offerte nemen we contact met je op. Als alle gegevens compleet zijn bestellen we de producten. Wanneer deze binnen zijn maken we een afspraak voor montage. Heb je aangegeven om de producten op te halen? Dan nemen we contact op om aan te geven vanaf wanneer dit mogelijk is.

Na uitvoering van de werkzaamheden ontvang je een (digitale) factuur. Kom je de producten afhalen? Dan is pinbetaling ook mogelijk.