Hulp nodig? 085 237 64 00

Voor onze afdeling calculatie projectzonwering zijn wij op zoek naar een calculator. De calculator die wij zoeken is betrokken bij onze offertes en werkt nauw samen met de verkoop. Hij of zij stelt begrotingen op van projecten en brengt offertes uit.

Taken

Wat vragen wij?

Wat bieden wij jou?

Goede scoringskansen, specialistische uitdagingen in calculatie, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Over De Haan Westerhoff

We leveren zonwering en rolluiken én zorgen voor de juiste werking. Dat doen we vanuit meerdere vestigingen in Nederland. In geval van een storing staat onze servicedienst 24 uur per dag klaar voor onze klanten.

De Haan Westerhoff is een van de meest vooraanstaande bedrijven op de nationale markt van zonwering en rolluiken. Zowel de particuliere als de projectmatige klant wordt door ons bediend. Naast ons online assortiment hebben we een aantal showrooms verdeeld over het land om onze klanten te ontmoeten en te voorzien van hun wensen op het gebied van zonwering en rolluiken.

Reageren?

Denk jij dat deze functie op je lijf geschreven is? Stuur dan een motivatie en uitgebreid CV naar mevrouw Aafke de Hoek (adehoek@dhwz.nl) en wie weet zitten we binnenkort met jou om de tafel!