Hulp nodig? 085 237 64 00

Met een eenmalige onderhoudsbeurt van De Haan Westerhoff maak je een einde aan achterstallig onderhoud. Hiermee brengen wij jouw zonwering of rolluiken weer in de juiste staat. Kleine ingrepen worden door onze monteurs direct uitgevoerd. Voor de grotere gebreken ontvang je een offerte. Op verzoek kun je ook een uitgebreide rapportage ontvangen met daarin de huidige staat van al je producten. Afhankelijk hiervan kunnen wij je vervolgens adviseren wat de beste stappen zijn die je kunt ondernemen.

Tijdens de eenmalige onderhoudsbeurt worden door DHW alle vaste -, scharnierende – en draaiende delen geïnspecteerd en waarnodig doorgesmeerd. Losgeraakte bouten, moeren en schroeven worden weer goed bevestigd. De bediening, lagering, doekbevestiging en confectie wordt gecontroleerd op juist functioneren.

Eventueel vuil in de zijgeleiding, het uitvalsprofiel en de achterrail van de armen wordt verwijderd. Indien nodig wordt de bediening opnieuw afgesteld, de onderbuis wordt geschrankt (rechtgezet) en kleine onderdelen zoals; bouten, moeren, schroeven, popnagels, kunststof onderbuisafdekplaatjes, doekblokkeringsblokjes, lagerblokplaatjes, nylon lagers en afsluitdopjes worden vervangen.

Het controleren van de elektrische installatie (zon- en windautomaat) behoort niet tot de standaard werkzaamheden tijdens een onderhoudsbeurt, dit is optioneel. DHW beschikt over eigen elektriciens die dit uit kunnen voeren.