Hulp nodig? 085 237 64 00

Verticale jaloezieën of verticale lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden. De lamellen van De Haan Westerhoff Zonwering zijn praktisch, sfeervol en verkrijgbaar in breedtes van 50mm, 89mm of 127mm.

De uitgebreide lamellen collectie wordt regelmatig voorzien van de nieuwste raamdecoratie trends. Je kan kiezen uit uni kleurige verticale lamellen of verticale lamellen met een dessin. De dessin lamellen zijn verkrijgbaar in vele prints en kleuren zoals een weave, bamboo, barlow of suede look. De vlakke verticale lamellen sluiten perfect voor een optimaal gevoel van privacy, gebogen verticale lamellen daarentegen geven lichte en een warme uitstraling. Zo heb je altijd de mogelijkheid om de uitstraling van de verticale jaloezie te laten aansluiten bij je woonwensen en interieur. Of dat nu klassiek of super trendy is.

Kunststof lamellen

Woon- of slaapkamer, kantoor of winkelruimte; verticale jaloezieën kunnen werkelijk overal toegepast worden. Grote ramen laten zich met verticale jaloezieën eenvoudig bekleden. Decoratie en functionaliteit gaan hand in hand. Er zijn lamellen met verschillende transparanties en perforaties voor alle mogelijke toepassingen.
kunstof-lamellen

Opmeten

Houd bij het opmeten rekening met raamklinken en andere obstakels en bepaal de plaats van de bedieningszijde.

in_de_dag

Plaatsing in de dag

Meet de breedte en hoogte binnen het kozijn op twee plaatsen. Noteer de kleinste breedte en hoogte van het kozijn. Haal van de verkregen maten 1 cm af. U heeft zo de juiste maat.

op_de_dag

Plaatsing op de dag

Meet als hiernaast en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.

Erker- en hoeksituaties

Voor een erker- of hoekplaatsing laat men over het algemeen de langste rail doorlopen (dagmaat minus 1 cm). Van de rail haaks op de langste rail de blijvende maat nemen, minus 7,5 cm voor 89 mm. Indien men verder van het raam monteert, deze maat er extra bij tellen. Voeg een situatieschets bij het bestelformulier.

Productgarantie

Voor al onze producten geldt dat tot 2 jaar na aankoop gebreken, die te wijten zijn aan ondeugdelijkheid van verwerkte materialen en/of fabricagefouten, gratis hersteld zullen worden. Deze garantie geldt uitsluitend voor producten binnen de maximale maten en bij gebruik en behandeling die normale omstandigheden met zich meebrengen. De garantie vervalt wanneer het product buitenshuis wordt geplaatst, er eigenmachtig veranderingen worden aangebracht of het product wordt blootgesteld aan inwerkingen van buitenaf (chemische agressieve stoffen, vloeistoffen, dampen of gassen). Het product mag niet, tenzij specifiek aangegeven, in extreem vochtige ruimten worden toegepast. Geringe kleurafwijkingen zijn voorbehouden.

Bijzondere uitvoeringen

Omdat wij voor elke unieke situatie een oplossing willen bieden, zijn een aantal bijzondere uitvoeringen van kunststof lamellen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.