Hulp nodig? 085 237 64 00

pictogram_luxaflexKies je voor Luxaflex® Facette™ Shades dan kies je voor unieke, gepatenteerde en innovatieve raamdecoratie. De Facette™ Shades zijn vervaardigd uit een innovatieve driedimensionale stof bestaande uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Hierdoor kun je licht en privacy gemakkelijk en volledig naar eigen wens regelen.

De nieuwe en innovatieve stof is zacht en stijlvol en biedt verhoogd comfort en zekerheid, dankzij de hoogwaardige kwaliteit vlamvertragende garen. Facette™ Shades zijn verkrijgbaar in twaalf zachte, naturelle stofkleuren met bijpassende kleurgecoördineerde onderdelen. Ontdek zelf de mogelijkheden van Luxaflex® Facette™ Shades!

Opmeten

Houd bij het opmeten rekening met raamklinken en andere obstakels en bepaal de plaats van de bedieningszijde.

in_de_dag

Plaatsing in de dag

Meet de breedte bovenin het kozijn en noteer dit. Haal van de verkregen breedte 0,5 cm af. Meet vervolgens de hoogte en haal van de kleinste maat 1 cm af. U heeft zo de juiste maat.

op_de_dag

Plaatsing op de dag

Meet als hiernaast en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.