Hulp nodig? 085 237 64 00

Offerte aanvragen: Luxaflex Duette

[gravityform id=”21″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.

Ken je de élegance van duettegordijnen al? Deze stoffen raambekleding geeft een extra decoratieve uitstraling aan je interieur door de ‘geplisseerde’ honingraat in zigzag vorm. Met de keuze uit verschillende kwaliteiten bepaal je naar eigen smaak de gewenste lichtdemping. Duette zijn bij uitstek geschikt voor serres, dakramen en openslaande deuren of ramen.

Let op: Op onze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleuren van de diverse stoffen / materialen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar onze showroom of een plaatselijke dealer van het uitgezochte merk. Afbeeldingen, (technische) tekeningen, maten en gewichten van te leveren producten zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven op de website. De Haan Westerhoff is echter niet aansprakelijk voor (de gevolgen van) fouten daarin, en/of afwijkingen daarin.

duette_vrijhangend

Toepassing

Een sierlijke DUETTE® met 25 mm of DUETTE FIXé met 32 mm brede stofplooien. Aanbevolen voor plaatsing op kleine tot grote ramen.

Bediening

Optrekken en neerlaten met trekkoord, naar keuze links of rechts.

Profielen

Gelakt aluminium, kleur wit, naar keuze en zonder meerprijs in aluminium- of beige kleur.

DUETTE®:
Bovenprofiel 22 mm breed, 14 mm hoog
Onderprofiel 22 mm breed, 12 mm hoog

DUETTE® FIXé:
Bovenprofiel 34 mm breed, 14 mm hoog
Onderprofiel 34 mm breed, 12 mm hoog