Hulp nodig? 085 237 64 00

Plaatsing Zip screen op de muur (zie tekening A)

buiten_screens_montage_a

  1. Meet de breedtemaat in cm tussen de muren in.
  2. Tel hier 9 cm bij op.(2 x zijgeleider van 4,5 cm). U heeft nu de juiste breedtemaat.
  3. Meet de hoogte van het kozijn van bovenkant muur tot aan de vensterbank in cm. Tel hier de maat van de kast en onderlijst bij op.
    Bij de Screen 95 is de totale maat van omkasting en onderlijst: 11,5 cm
  4. U heeft nu de juiste hoogtemaat, voer deze in bij je bestelling, bepaal ook van buitenaf gezien waar u de bediening wilt hebben, links of rechts. Ook is dit de kant waar het motorsnoer naar binnen moet worden gevoerd. Dit snoer komt aan de achterzijde uit de kast.


Plaatsing Zip screen op het kozijn (zie tekening B)

buiten_screens_montage_b

  1. Meet de breedtemaat in cm tussen de muren in, doe dit onder aan het kozijn en ter controle ook even boven in het kozijn. De muur zou iets scheef kunnen zijn. Trek hier 1 cm van af, om aan beide kanten van het screen iets speling te houden, muren zijn nooit helemaal recht. Zo past je screen altijd goed en klemt niet.
  2. Meet de hoogte van het kozijn van bovenkant muur tot aan de vensterbank in cm. Trek hier een halve centimeter vanaf, ook weer om iets speling te houden.
  3. Je hebt nu de juiste maten, voer deze in bij je bestelling. Ook is dit de kant waar het motorsnoer naar binnen moet worden gevoerd. Dit snoer komt aan de achterzijde uit de kast.

Kastmaten

De breedtemaat die je opgeeft is de totale breedte van de screen inclusief zijgeleiders (4,5 cm per geleider). De hoogtemaat die je opgeeft is de totale hoogtemaat inclusief kast.