Hulp nodig? 085 237 64 00

De vervuiling door luchtverontreiniging kan je het beste zo af en toe verwijderen met een zachte borstel. Kleine vlekken zijn op de volgende wijze te verwijderen:

Aluminium & Houten Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn goed te onderhouden: met een vochtige doek, zonder agressief reinigingsmiddel afnemen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen kun je het beste reinigen met een licht vochtige doek. Ze kunnen niet in de wasmachine en ook schoonmaakmiddelen zijn niet aan te raden. Daarnaast mogen rolgordijnen niet gewrongen of geschrobd worden.

Lamelgordijnen

Verticale lamellen zijn goed te onderhouden: met een vochtige doek, zonder agressief reinigingsmiddel afnemen. Vouwgordijnen zijn gemaakt van stoffen die chemisch reinigbaar zijn. De vouwgordijnen zijn eenvoudig van het railsysteem te halen en weer te bevestigen. De wasvoorschriften staan vermeld op de stofstalen.

Plissé & Duette:

Behandeling: Plisséstoffen zijn enkelzijdig geplisseerd. Om deze vouwen in de stof goed te behouden, adviseren wij de producten dagelijks op en neer te laten. Daarnaast is het raadzaam om éénmaal per maand de plisses geheel opgetrokken te houden gedurende een periode van een halve dag, om zo de plooien in goede staat te houden. De stoffen die het meest gevoelig zijn, zijn crush, black-out en dim-out stoffen. Reiniging: De producten zijn eenvoudig te reinigen door ze af te nemen met een vochtige doek. Schoonmaakmiddelen zijn niet aan te raden.

Multishade / Facetlight / Duo-rolgordijn

De multishade / facetlight / duo-gordijnen kunnen afgenomen worden met een licht vochtige doek. Multishade / facetlight / duo-gordijnen kunnen niet in de wasmachine en kunnen niet tegen schoonmaakmiddelen. Ook mogen multishade / facetlight / duo-gordijnen niet gewrongen of geschrobd worden.

Let op

Dit advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.