Hulp nodig? 085 237 64 00
Restafval omgetoverd door Atelier Gewoon Anneke

Restafval omgetoverd door Atelier Gewoon Anneke

Duurzaamheid is een onderwerp welke steeds belangrijker wordt, zo ook voor directie van De Haan Westerhoff. Om deze reden zoeken we naar mooie oplossingen met een duurzaam resultaat. Zo zijn we op een prachtig idee gekomen om restafval om te zetten in iets moois. Dit doen we in samen werking met Atelier Gewoon Anneke uit Buitenpost.

Restdoeken die we niet meer gebruiken worden door Atelier Gewoon Anneke omgezet naar iets nieuws, iets mooi en tastbaars. In Buitenpost bevindt zich een sfeervol atelier genaamd Gewoon Anneke. In dit atelier vind je onder andere hippe accessoires, trendy interieuritems zoals sierkussens, kandelaren, wandkleden, lampen en tassen. Wat deze winkel zo bijzonder maakt, is dat alle producten handgemaakt zijn door Anneke. Renate, de moeder van Anneke, helpt haar hierbij. 

Het merk heet Gewoon Anneke en dat betekent dat Anneke overal de hand in heeft. In het sierkussen van het atelier zit soms eens een klein ontwerpfoutje, bij het verven ontstaat er af en toe een vlekje of een stempel zit niet helemaal recht. Hierdoor is het niet altijd perfect. Soms is perfectionisme de norm, maar Renate leert van Anneke dat dit niet altijd hoeft. Ieder ontwerp uit Atelier Anneke is uniek.

NIEUWSGIERIG NAAR MEER?