Hulp nodig? 085 237 64 00

Een aangename temperatuur in jouw serre of onder jouw terrasoverkapping? De Summerlight® serrezonwering is de oplossing!

Via geleiders glijdt het zonweringdoek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van jouw serre. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl je met de keuze van het doek een eigen sfeer kunt creëren. Jouw serre of terrasoverkapping blijft zo een plezierige plek waar je optimaal kan genieten in een aangename temperatuur.

De Tibelly®-doekcollectie biedt een uitgebreide keuze uit ca. 100 doekkleuren. Dit zonweringdoek heeft een bijzondere kleurechtheid doordat de acrylvezels in de massa gekleurd zijn. De vezels zijn voorzien van een duurzame coating die het doek waterafstotend en schimmelwerend maakt. Daarbij houdt het tenminste 90% van de UV-straling tegen, hiermee bescherm je jouw meubels en vloerbedekking optimaal tegen verkleuring.

Techniek

In de stijlvolle behuizing is het zonweringdoek keurig opgeborgen. Het doek wordt met behulp van een motor via geleiders over uw veranda of serre getrokken. De unieke, niet zichtbare, veerconstructie in de onderlijst van het scherm houdt het doek constant op de juiste doekspanning.

Afwerking

De aluminium behuizing van de Summerlight® is onder meer verkrijgbaar in gemoffeld wit (Ral 9010) en crémewit (Ral 9001). Tegen meerprijs is een kleur naar keuze mogelijk. Door de speciale gemoffelde laklaag zorgt ervoor dat het scherm aanzienlijk beter slag- en slijtvast is. Bovendien is het op deze manier goed bestand tegen UV- straling en corrosiebestendig.

Onderzoek

eigenschappen_screenUit TNO-onderzoek blijkt dat toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Door toepassing van automatisch geregelde buitenzonwering gedurende de zomer kan voor kantoren tot 29 procent en voor woningen bespaar je tot 12 procent op energie voor koelen.

TÜV- en CE-gekeurd

Alle uitvalschermen zijn getest door het Duitse keuringsinstituut TÜV en voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria die hierbij gehanteerd worden. De schermen zijn tevens voorzien van CE-markering. Dat is jouw garantie voor een veilig en betrouwbaar product waar je jaren plezier aan zult beleven.

Specificaties