Hulp nodig? 085 237 64 00

Bij een standaard onderhoudscontract voeren jaarlijks een onderhoudsbeurt uit aan jouw zonwering. Hierdoor voorkom je achterstallig onderhoud aan je producten en beperk je de kans op storingen tot een minimum.

Tijdens de onderhoudsbeurt worden door DHW alle vaste -, scharnierende – en draaiende delen geïnspecteerd en waarnodig doorgesmeerd. Losgeraakte bouten, moeren en schroeven worden weer goed bevestigd. De bediening, lagering, doekbevestiging en confectie wordt gecontroleerd op juist functioneren.

Eventueel vuil in de zijgeleiding, het uitvalsprofiel en de achterrail van de armen verwijderen we. Indien nodig wordt de bediening opnieuw afgesteld, de onderbuis wordt geschrankt (rechtgezet) en kleine onderdelen zoals; bouten, moeren, schroeven, popnagels, kunststof onderbuisafdekplaatjes, doekblokkeringsblokjes, lagerblokplaatjes, nylon lagers en afsluitdopjes worden vervangen.

Het controleren van de elektrische installatie (zon- en windautomaat) behoort niet tot de standaard werkzaamheden tijdens een onderhoudsbeurt, dit is optioneel. Wij hebben eigen elektriciens in dienst die dit uit kunnen voeren. Na het onderhoud ontvang je, indien van toepassing, een offerte voor de grote gebreken. Op verzoek kun je ook een uitgebreide rapportage met daarin de huidige staat van alle producten en een meerjarenbegroting voor de komende 5 tot 10 jaar ontvangen.

De frequentie van de onderhoudsbeurten van DHW is normaal gesproken jaarlijks. Indien wenselijk kan dit altijd in overleg aangepast worden.