Hulp nodig? 085 237 64 00

De geconfectioneerde vouwgordijnen worden geleverd met bovenprofiel, stof, bedieningsmechanisme en bevestigingsmateriaal. Het vouwgordijn is leverbaar in 2 modellen: Roman I (neergelaten vlakhangend) en Roman II (als Roman I, voorzien van baleinen). De gebruikte stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een krimptolerantie, afhankelijk van de stofsoort, van maximaal 3%. De klittenbandbevestiging aan het bovenprofiel, in combinatie met eenvoudig verwijderbare baleinen en onderlat, maken reiniging volgens de wasvoorschriften mogelijk.

In één oog opslag

vouwgordijnen

Opmeten

Houd bij het opmeten rekening met raamklinken en andere obstakels en bepaal de plaats van de bedieningszijde.

in_de_dag

Plaatsing in de dag

Meet als hiernaast en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.

op_de_dag

Plaatsing op de dag

Meet zoals hiernaast en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.

Productgarantie

Voor al onze producten geldt dat tot 2 jaar na aankoop gebreken die te wijten zijn aan ondeugdelijkheid van de verwerkte materialen en/of fabricagefouten, gratis hersteld zullen worden. Deze garantie geldt uitsluitend voor producten binnen de maximale maten en bij gebruik en behandeling die normale omstandigheden met zich meebrengen. De garantie vervalt wanneer het product buitenshuis wordt geplaatst, er eigenmachtig veranderingen worden aangebracht of het product wordt blootgesteld aan inwerkingen van buitenaf (chemische agressieve stoffen, vloeistoffen, dampen of gassen). Het product mag niet, tenzij specifiek aangegeven, in extreem vochtige ruimten worden toegepast. Eventueel ontstane condensvlekken op de vouwgordijnstof vallen niet onder de garantieregeling. Geringe kleur- en patroonafwijkingen zijn voorbehouden.

Vouwgordijnen “Roman”

vouwgordijn_roman

Toepassing

Sfeervolle raambekleding leverbaar in vele kleuren en dessins. Het rechthangende vouwgordijn trekt op in segmenten. Het Roman is voorzien van baleinen waardoor deze een strakker aanzien heeft.

Afmetingen

Minimale breedte 40 cm
Maximale breedte 300 cm
Minimale hoogte 40 cm
Maximale hoogte 300 cm
Maximale oppervlakte 9 m2
Segmenthoogte gelijke segmenten tussen de 25 en 35 cm
Bovenste segment varieert tussen 26,5 en 36,5 cm
Pakkethoogte varieert tussen de 20 en 25 cm

Bediening

Optrekken door middel van een eindloze vrijhangende kunststof ketting. Bij een volledig neergelaten vouwgordijn valt de bedieningsketting geheel achter het vouwgordijn (onzichtbaar). Bediening naar keuze links of rechts mogelijk.

Bovenbak

De bovenbak bestaat uit een gesloten aluminium profiel (35 mm breed x 38 mm hoog) met daarin traploos verschuifbare spoelen. De bovenbak is wit met witte eindkappen en bedieningsmechanisme. De voorzijde van de bovenbak is voorzien van klittenband waaraan het vouwgordijndoek wordt bevestigd.

Vouwgordijndoek

De collectie kent een grote sortering stoffen. Alle stoffen zijn afneembaar van de bovenbak. Diverse stoffen zijn vlamwerend en/of verduisterend. Zie voor stofsamenstelling en overige eigenschappen het overzicht in het prijzengedeelte. De bestelde maat van het vouwgordijn kan groter zijn dan de breedte van de stof. In dat geval wordt de stof in banen aan elkaar gestikt.