Hulp nodig? 085 237 64 00
main-hero

Optimaal genieten van je sfeervolle terrasoverkapping

Thuis elke dag een echt vakantiegevoel beleven? De Haan Westerhoff zorgt dat je beschermd en beschut van het buitenleven kunt genieten.

We zijn altijd dichtbij, in welke hoek van Nederland je ook bent

We hebben vijf showrooms in Nederland, dus er is altijd één in de buurt. In de showroom helpen we om de ideale zonwering te vinden, passend bij jouw situatie. Ook onze service heeft landelijke dekking. In geval van een storing kan er snel een gecertificeerde monteur bij je zijn.

De servicedienst van De Haan Westerhoff is van 8.00 tot 17.00 bereikbaar en spoedstoringen kun je 24/7 aan ons doorgeven.

house-1

Rolluiken, ook ideaal om je woning te isoleren

Elektrische rolluiken worden steeds populairder. Gesloten rolluiken isoleren je huis/appartement, zowel thermisch, visueel als akoestisch.

Rolluiken van De Haan Westerhoff
house-2

Een terrasoverkapping geeft een vakantiegevoel

De Cubola is ontstaan uit praktische noodzaak om, ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten.

Kijk welke overkapping bij je past
house-3

Terrasschermen geven sfeer en passen bij elke woning

Bij De Haan Westerhoff kun je terecht voor mooie terrasschermen. Kies zelf de kleur zodat het scherm altijd perfect bij jouw woning past.

Kies ook een mooi terrasscherm

14038

servicemeldingen

194

servicespecialisten

14

eigenhoogwerkers

7

landelijkevestigingen

24/7

bereikbaarvoor service
main-hero-bottom

Met beide benen op de grond of toch liever op grote hoogte?

Wat je voorkeur ook heeft, bij De Haan Westerhoff hebben we altijd werk. We zijn op zoek naar monteurs voor montage en serviceonderhoud van zonwering.